Om os

Velkommen til Toys’N’Loot – Haderslevs Nørdhule

Firmaet startede i februar 2018 med køb og salg af brugt samler-legetøj som Star Wars, My Little Pony, He-Man-figurer og deslige. Der blev dog hurtigt udvidet med rollespilsudstyr, tegneserier, brugte konsolspil og meget andet nørderi til den moderne og kræsne samler.

Vi startede som en webshop og kørte rundt til conventions og markeder. Den første fysiske butik åbnede 1. december 2018, men allerede i sommeren 2020 rykkede vi i større lokaler, og har nu ca 160m2 på Nørregade i Haderslev. Butikken har 24 faste siddepladser der bruges til bl.a. Magic, Flesh & Blood, Warhammer, brætspil og rollespil, og takket være lidt trylleri med mobile reoler, kan vi have omkring 40 siddende spillere i lokalerne på en gang.

Hvem er vi så?

Hovedpersonen bag butikken er Rune. Rune er 44 år gammel (ja, det gør ondt at skrive), og er multi-nørd. Både figur-samler, rollespiller og gamer. Der har gennem årene været både Star Wars, Masters of the Universe, Dino Riders, Starcom, Turtles og Transformers i børneværelset. Nu er værelset dog proppet med BluRay-film i stedet for. Rune er derudover stor Marvel-fan, og har også en mindre samling af tegneserier og Marvel-relaterede figurer. Til sidst er Rune også aktiv i den lokale rollespilsforening, Nitrilon, hvor han sidder i bestyrelsen.

Sara er Toys’n’Loot-familiens yngste medlem. Hendes absolutte ekspertiseområde er Magic og Pokémon kortspillene, samt Anime/Manga figurer. Sara spiller derudover også Dungeons & Dragons, og er stor Hatsune Miku fan. Sara møder man oftest om eftermiddagen og til Magic-arrangementerne.

Henriette er hende vi går til når et område roder ALT for meget. Så tryller hun lidt, og vupti er alting lige til at finde igen. Henriette er under oplæring i at være ægte nørd, og har prøvet kræfter med både gaming, Warhammer og Magic. Rygtet siger at hun også lige så stille er ved at blive en Star Wars fan.

Louise, Runes mor, hjælper til når det kræves. Louise har mange års erfaring som selvstændig, og tænker derfor på alle de der kloge ting som Rune altid glemmer: Regnskaber, moms, varelager og alt det tekniske. Louise samler selv på Lego-figurer, og holder i øvrigt rigtig meget af R2-D2.

Vi køber også brugte varer!

Står du med en større samling af ældre legetøj, konsolspil, tegneserier eller rollespilsbøger du ikke lige ved hvad du skal gøre med, så køber vi naturligvis gerne større samlinger og partier. Du er velkommen til enten at sende os en mail, eller at kigge forbi butikken i Haderslev. Det er også muligt at bytte i butikken.

VI Støtter:

JelsFest – Rockfestival i Jels.

Nørdkultur og rockmusik går hånd i hånd. Om det er Blind Guardian med deres Tolkien-inspirerede tekster eller Eddie Munson der spiller Metallica i Stranger Things.

Alle der har været i butikken ved at vi elsker rock og metal, og derfor støtter vi naturligvis den lokale rockmusik qua et fast sponsorat af JelsFest.

Bornholms Legetøjsmuseum

På Bornholm, nærmere bestemt i Rønne, ligger der et museum med alt det fede ældre legetøj som vi jo også elsker. He-Man, My Little Pony, GI Joe, Lego osv osv – alt er udstillet på museet og der er GRATIS entre – klart et besøg værd hvis man er på Bornholm!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.