Om os

Velkommen til Toys’N’Loot – Haderslevs Nørdhule

Firmaet startede i februar 2018 med køb og salg af brugt samler-legetøj som Star Wars, My Little Pony, He-Man-figurer og deslige. Der blev dog hurtigt udvidet med rollespilsudstyr, tegneserier, brugte konsolspil og meget andet nørderi til den moderne og kræsne samler.

Vi startede som en webshop og kørte rundt til conventions og markeder, men udvidede hurtigt, da det rette sted dukkede op, med en permanent fysisk butik på 160m2 i Haderslev. Butikken har udover varer også 24 faste siddepladser der bruges til bl.a. Magic, Flesh & Blood, Warhammer, brætspil og rollespil.

Hvem er vi så?

Hovedpersonen bag butikken er Rune. Rune er 42 år gammel (ja, det gør ondt at skrive), og har en stor forkærlighed for GI Joe figurer, i en grad så alle de andre samlinger har været solgt væk for at skaffe midler til mere Action Force. Der har gennem årene været både Star Wars, Masters of the Universe, Dino Riders, Starcom, Turtles og Transformers i værelset, ligesom barndommen naturligvis også blev brugt sammen med det Lego vi alle kender. Runes største fortrydelse er at han ikke beholdt alt det fede SW-legetøj fra Kenner han havde som barn. Rune er derudover stor Marvel-fan, og har også en mindre samling af tegneserier og Marvel-relaterede figurer. Til sidst er Rune også aktiv i den lokale rollespilsforening, Nitrilon, hvor han sidder i bestyrelsen.

Kris er manden der hjælper med alle de mange opgaver en sådan butik har. Man ser ham oftest om eftermiddagen, og (næsten) altid i en nørdet T-shirt og shorts, uanset årstiden. Kris har mange års erfaring med Warhammer, og deler gerne ud af tips og how-tos når det gælder samling og maling af de små figurer. Det er også Kris der henvises til når det gælder brætspil og anime.

Louise, Runes mor, hjælper til når det kræves. Louise har mange års erfaring som selvstændig, og tænker derfor på alle de der kloge ting som Rune altid glemmer: Regnskaber, moms, varelager og alt det tekniske. Louise samler selv på Lego-figurer, og holder i øvrigt rigtig meget af R2-D2.

Vi køber også brugte varer!

Står du med en større samling af ældre legetøj, konsolspil, tegneserier eller rollespilsbøger du ikke lige ved hvad du skal gøre med, så køber vi naturligvis gerne større samlinger og partier. Du er velkommen til enten at sende os en mail, eller at kigge forbi butikken i Haderslev. Det er også muligt at bytte i butikken.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.