Om os

Velkommen til Toys’N’Loot – Haderslevs Nørdhule

Firmaet startede i februar 2018 med køb og salg af brugt samler-legetøj som Star Wars, My Little Pony, He-Man-figurer og deslige. Der blev dog hurtigt udvidet med rollespilsudstyr, tegneserier, brugte konsolspil og meget andet nørderi til den moderne og kræsne samler.

Vi startede som en webshop og kørte rundt til conventions og markeder, men udvidede hurtigt, da det rette sted dukkede op, med en permanent fysisk butik på 160m2 i Haderslev. Butikken har udover varer også 24 faste siddepladser der bruges til bl.a. Magic, Flesh & Blood, Warhammer, brætspil og rollespil.

Hvem er vi så?

Hovedpersonen bag butikken er Rune. Rune er 43 år gammel (ja, det gør ondt at skrive), og har en stor forkærlighed for GI Joe figurer, i en grad så alle de andre samlinger har været solgt væk for at skaffe midler til mere Action Force. Der har gennem årene været både Star Wars, Masters of the Universe, Dino Riders, Starcom, Turtles og Transformers i værelset, ligesom barndommen naturligvis også blev brugt sammen med det Lego vi alle kender. Runes største fortrydelse er at han ikke beholdt alt det fede SW-legetøj fra Kenner han havde som barn. Rune er derudover stor Marvel-fan, og har også en mindre samling af tegneserier og Marvel-relaterede figurer. Til sidst er Rune også aktiv i den lokale rollespilsforening, Nitrilon, hvor han sidder i bestyrelsen.

Kris er firmaets første ansatte, og butikkens Warhammer-specialist. Man ser ham oftest om formiddagen, og (næsten) altid i en nørdet T-shirt og shorts, uanset årstiden. Kris har mange års erfaring med Warhammer, og deler gerne ud af tips og how-tos når det gælder samling og maling af de små figurer. Det er også Kris der henvises til når det gælder brætspil.

Sara er Toys’n’Loot-familiens yngste medlem. Hendes absolutte ekspertiseområde er Magic og Pokémon kortspillene, samt Anime/Manga figurer. Sara spiller derudover også Dungeons & Dragons, og er stor Hatsune Miku fan. Sara møder man oftest om eftermiddagen og til Magic-arrangementerne.

Louise, Runes mor, hjælper til når det kræves. Louise har mange års erfaring som selvstændig, og tænker derfor på alle de der kloge ting som Rune altid glemmer: Regnskaber, moms, varelager og alt det tekniske. Louise samler selv på Lego-figurer, og holder i øvrigt rigtig meget af R2-D2.

 

Vi køber også brugte varer!

Står du med en større samling af ældre legetøj, konsolspil, tegneserier eller rollespilsbøger du ikke lige ved hvad du skal gøre med, så køber vi naturligvis gerne større samlinger og partier. Du er velkommen til enten at sende os en mail, eller at kigge forbi butikken i Haderslev. Det er også muligt at bytte i butikken.

 

VI Støtter:

JelsFest – Rockfestival i Jels.

Nørdkultur og rockmusik går hånd i hånd. Om det er Blind Guardian med deres Tolkien-inspirerede tekster eller Eddie Munson der spiller Metallica i Stranger Things.

Alle der har været i butikken ved at vi elsker rock og metal, og derfor støtter vi naturligvis den lokale rockmusik qua et fast sponsorat af JelsFest.

Bornholms Legetøjsmuseum

På Bornholm, nærmere bestemt i Rønne, ligger der et museum med alt det fede ældre legetøj som vi jo også elsker. He-Man, My Little Pony, GI Joe, Lego osv osv – alt er udstillet på museet og der er GRATIS entre – klart et besøg værd hvis man er på Bornholm!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.