Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER FOR TOYS’N’LOOT

Toys’n’Loot
Enkeltmandsvirksomhed
Nørregade 24C
6100 Haderslev
TLF: +4553621517
CVR: 39354195

BETALING

Toys’n’Loot modtager online betalinger med Visa, Mastercard, Mobilepay Online, Paypal og ViaBill.
Vi tager ikke kortgebyrer.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet.

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Toys’n’Loot benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Toys’n’Loot’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/

FORUDBESTILLINGER

Pengene for forudbestillinger hæves først når varen sendes. Beløbet kan dog stå som reserveret på dit kort i en periode, afhængig af din korttype.

Pre-orders sendes så snart produktet bliver leveret fra vores leverandører. Vær opmærksom på at datoer nævnt i beskrivelse er et estimat, og kan ændres med kort varsel. Dette er uden for vores kontrol, da dette afhænger af både producenter og leverandører.

LEVERING

Leveringstiden for din ordre er 3-5 hverdage.

Toys’n’Loot afsender varer med følgende: DAO, GLS eller PostNord.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt. Med undtagelse af enkelte produkter der kan kræve special-omkostninger vil fragten altid være 49-70 kr, afhængig af den valgte leverandør.
Der er fri fragt på levering til GLS pakkeshop hvis du bestiller for over 700 kr.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”. Der er også mulighed for gratis afhentning i vores butik.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.
Der sendes til hele EU.

FORTRYDELSESRET
 

Der gives forbrugere 14 dages fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og afsendes senest 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail mail@toysnloot.dk eller benyttes standardformularen som du finder i bunden af handelsbetingelserne. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selv om de er købt i én ordre. Bemærk at du ikke fragtomkostningerne dækket hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Toys’n’Loot at vurdere varens stand. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyder, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling af købsbeløbet.
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (Det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Toys’n’Loot
Nørregade 24C
6100 Haderslev
TLF: +4553621517

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse indenfor butikkens åbningstid.PriceRunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster ingenting og tager mindre end tre minutter! Bliv medlem og få køberbeskyttelse i dag

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som privatperson.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. Købsgarantien inkluderer altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

For de endelige betingelser og oversigt over kategorier, der er undtaget garantien, besøg PriceRunner.

REKLAMATIONSRET

Der gives forbrugere 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelovs regler for varekøb. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Toys’n’Loot i rimelig tid efter at du har opdaget fejlen. 
Her anses to måneder altid som rimelig tid. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger hvis reklamationen er berettiget.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Toys’n’Loot
Nørregade 24C
6100 Haderslev

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte mail@toysnloot.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Toys’n’Loot
Nørregade 24C
6100 Haderslev
mail@toysnloot.dk 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: ___________________________ Modtaget den: __________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________
Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 19.02.2024

KUNDE- & PRIVATLIVSPOLITIK

Vi videresælger ikke personlige oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Toys’n’Loot, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Toys’N’loot og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med atabehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Direktøren og de ansatte for Toys’n’Loot har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Toys’N’loot er: Toys’n’Loot

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Toys’n’Loot har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til mail@toysnloot.dk.

Cookies
På https://www.toysnloot.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på https://www.toysnloot.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Toys’n’Loot’s hjemmeside.

 
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.